Categoria de producte
Call us on
+86 (532) 86851699
If you have any questions, please contact us
GO >>

Màquina d'explosió de filferro enrotllat

L'ús i característiques de la màquina Aquesta màquina és el millor equip especial que solia la vareta filferro de neteja, neteja la cendra d'escala en la superfície de fil i la capa squama en

Features

L'ús i característiques de la màquina Aquesta màquina és el millor equip especial que solia la vareta filferro de neteja, neteja la cendra d'escala en la superfície de fil i la capa de squama a l'acer laminat a través del procés de voladura.

El grau Desincrustants superficial de la Roya d'acer totxo arriben a nivell de Sa2.5 després de la neteja i el nivell de rugositat arriba Ra6.3 ~ 12.5μm. En comparació amb tractament virtuts diürètiques, que té les característiques de l'economia, la protecció del medi ambient i d'alta eficiència. Aquest ús de màquina única "porta giratòria + eix en voladís doble" per suportar el pes de vareta filferro, aconseguir dúplex mode d'operació i en gran manera augmentar la capacitat de producció de l'equip.

Eix en voladís és feta per acers especials, el cable que l'acció compost de "amunt i avall + oscil voltant + endavant i revertir rotació" en el granallatge procés, per aconseguir l'efecte de la minuciosa de net. A causa de l'acord raonable explosió de roda, les superfícies interiors i exteriors de la vareta filferro pot ser efectivament de cop per la biga projectil.

La màquina és controled per PLC, HMI seguiment visual i és l'operació convenient i fiable.

Nom equip: vareta filferro de doble-estació tir voladures màquina principi de tir de la voladura de treball Accroding a la característica de vareta filferro, la màquina adopta la tecnologia ThyssenKrupp, sis tipus directe explosió roda és instal·lar sobre la superfície de la part posterior del cos cambra, i la màquina rebutgi el projectil que espeed th és a 80m/s i tir explosió la vareta filferro.

La màquina també complir requisit de eficient automàtica granallatge accroding els sistemes de separadors en forma de BE, Ascensor de cinturó d'alta resistència, transportador de cargol horitzontalment sistema de transport projectil, dues etapes de fibra llarga polièster filtre de cartutx pols purificació (inèrcia + cartutx), manual + automàtic sistema de control elèctric HMI.


Hot Tags: explosió de filferro enrotllat de la màquina, Xina, fabricants, proveïdors, fàbrica, els productes més nous, qualitat,
Productes relacionats
E-mail to us
Categoria de producte
To learn more, please click into each category ...
QINGDAO KNNJOO MÀQUINA INC