Categoria de producte
Call us on
+86 (532) 86851699
If you have any questions, please contact us
GO >>

Flatcar a través del tipus de màquina

Flatcar a través del tipus de màquina s'utilitza principalment per a la neteja i l'enfortiment de l'edifici de l'estructura d'acer a gran escala i va convocar a la superfície i és més adequat per super gran, súper llarga i súper h

Features

Flatcar a través del tipus de màquina s'utilitza principalment per a la neteja i l'enfortiment de l'edifici de l'estructura d'acer a gran escala i va convocar a la superfície i és més adequat per super gran, súper llarga i pesada súper gruixut superfície derusting i òxid superficial pell neteja, àmpliament utilitzat en la fosa, forja, màquines, ferro i acer indústria.

Al mateix temps, a través de l'estructura, reduint la porta d'obertura i tancament temps, millorar l'eficiència productiva i està especialment indicat per a la canalització. Vagó de producció de la companyia, dividit en tracció i l'auto impulsat dos modes de moviment, la càrrega màxima de fins a 300 tones

Sèrie de Q76 de Flatcar a través de tipus màquina segons disseny de l'usuari requisits de tir de la voladura de la producció de peces de maquinària, de neteja es pot utilitzar per a grans càstings, forgings i explosió neteja i l'enfortiment d'estructures, per treure a la superfície de la peça i la cavitat interior del enganxós Arena, òxid, escala, brutícia, mostrant el color de la superfície de la peça metàl·lica. Al mateix temps, pot eliminar l'estrès intern, millorar l'anti força rendiment i superfície de fatiga, augmentar l'adhesió de la pintura pintura de la peça i en definitiva, millorar la peça superficial i interns de qualitat.

Aquesta màquina té les següents característiques: aquesta màquina té les següents característiques: disposició de cambra d'explosió i voladura màquina a través de la simulació per ordinador 3D dinàmic després de determinar les hèlices centrífugues en voladís corbada projectils amb alta voladura velocitat americà pa estat empresa tecnologia, pot millorar significativament l'eficiència neteja, neteja satisfactòria la qualitat de l'aparell de separació utilitzant la més avançada cortina pantalla tipus píndola escòria separador , pot millorar significativament la separació efecte del cos cotxe és raonable, estable i fiable, bon efecte de segellat, l'empresa té molts anys de pràctica demostrat bon ús, durador, la sèrie d'empresa d'idees de disseny, l'ús de protecció automàtica, Swiss avançat + GF + tecnologia de producció, per tal que la màquina amb estructura avançada, disseny raonable, funcionament fiable, eficiència alta producció

La gamma d'aplicació de màquines de granallatge

ElementUnitatQ765CQ7610CQ7620CQ7630C
Mida de peçammΦ2000 * 1000Φ2500 * 1500 * 280Φ4000 * 3000 * 700Φ4000 * 2000
Càrrega de flatcarKg5000100002000030000
Capacitat de tir blastigKg/min2 * 2503 * 2504 * 2505 * 250
PressióMPA0,5-0,60,5-0,60,5-0,60,5-0,6
Consum aire comprimitM3/min6.56.56.56.5
capacitat d'elevaciót/h30456075
Quantitat de separatt/h60456075
VentilacióM3/h16000200002500030000
Poder (no inclou el col·leccionista de pols)kW547291115

1 superfície metàl·lica neteja

Primer s'aplica granallatge equips per al tractament de fosa d'acer, ferro colat treure sorra adherentes superficial i escala gairebé tots del fosa grisa, fosa dúctil, maleable ferro van disparar voladura d'acer, fosa emesos. No és només per treure la pell d'òxid superficial i càsting de sorra, càsting procediment de preparació d'inspecció de qualitat també és indispensable abans per exemple, carcassa de la turbina de gas de gran cal ser estrictament rodada voladures neteja abans de les proves no destructives, per garantir la fiabilitat dels resultats de les proves. Càsting en general producció, rodada voladures és el descobriment dels defectes superficials de càstings com forat de gas subcutani, escòria forat i sorra, aïllament fred, pell i altres mitjans tecnològics essencial. Càstings de metalls no fèrrics, com l'aliatge d'alumini, aliatge de coure, superfície de neteja, eliminació de pell, a més de trobar els defectes superficials de càstings, l'objectiu principal és eliminar el càsting de pressió per disparar voladura rebaves i instaurà la qualitat superficial de Huang efecte intencionats, integral.

De ferro i producció d'acer en la metal·lúrgica, llançant voladures o àcid escabetx és assegurar un gran nombre de ferroaliatges en alta productivitat i l'ús de mecànic o químic combinat supressió d'un mètode tecnològica de pell de fòsfor. Full d'acer de silici, full d'acer inoxidable i altre aliatge d'acer placa, amb la producció, en el procés de procés de rolling fred ha ser unida per voladures o àcid processament virtuts diürètiques, per assegurar-se el fred laminats d'acer precisió superfície de rugositat i gruix.

2 enfortiment de peça metàl·lica

Segons la teoria de la moderna força metall, augment de la densitat metall luxació interna és la principal direcció per millorar la força de metall. Pràctica ha demostrat que la vacuna és l'augment de l'estructura luxació, trames. Aquest metall no pot passar per l'enduriment de transformació (com apagar martensítica, etc.) o realitzar la transformació enduriment basat en enfortir més i requisits de la peça, però també ha significat molt important. L'aviació, indústria aeroespacial, automòbil, lleuger de requisits de recanvis de tractor, però els requisits de fiabilitat de cada vegada més alt, la mesura tecnològic important és l'ús de tir llançant peening procés per millorar la resistència estructural de resistència i fatiga.

Q76 Flatcar a través de tipus màquina s'utilitza per a la neteja i l'enfortiment de la superfície de les parts estructurals d'acer i càstings, més aplicables a l'espessor de la derusting superfície de totxo i òxid superficial pell neteja, àmpliament utilitzat en la fosa, forja, maquinària, indústria d'acer i ferro.

Paràmetres tècnics: s'utilitza per a la neteja i l'enfortiment de la superfície de les peces d'acer estructurals i càstings, més aplicables a l'espessor de la derusting superfície de totxo i òxid superficial pell neteja, àmpliament utilitzat en la fosa, forja, maquinària, siderúrgia equips Flatcar Q76 a través del tipus de màquina.


Hot Tags: flatcar a través de tipus màquina, Xina, fabricants, proveïdors, fàbrica, els productes més nous, qualitat,
Productes relacionats
E-mail to us
Categoria de producte
To learn more, please click into each category ...
QINGDAO KNNJOO MÀQUINA INC