Categoria de producte
Call us on
+86 (532) 86851699
If you have any questions, please contact us
GO >>

Màquina d'explosió interna de canonades

Interna de canonades explosió màquina és una combinació de paret exterior d'acer netejar de neteja automàtic, mitjançant raig de sorra per netejar la superfície exterior de la canonada d'acer, llançant-se dins de la superfície neta, un tret que

Features

Interna de canonades explosió màquina és una combinació de paret exterior d'acer netejar de neteja automàtic, mitjançant raig de sorra per netejar la superfície exterior de la canonada d'acer, tir llançant-se dins de la superfície neta, per tal que l'òxid superficial són desfer-se de.

Interna de canonades explosió màquina per lot abans de soldadura o pintura sobre la superfície exterior contínua voladures tractament, minuciosament Roya, escala i altres contaminacions, és un expert en canonada de neteja de la zona. Després de la voladura de tractament, així obtenir alguns suau Rugositat superficial, augment d'adhesió de revestiment i millorar la qualitat superficial i efecte conservant. Seu rendiment superior neteja a passar a mètodes de treball intensiu sandblasting i raspalls de filferro obsolet. Mentrestant, la voladura actuació acostant els costos de producció més baixos de l'acer i millorar en gran mesura la productivitat.

Interna de canonades explosió màquina utilitza un filtre de cartutx, centrifugació pot ser abrasiu de polit responsable amb una conducta controlada i direcció del projectil fora i "pellets" estaven circulant. Mida de l'anell pot ser ajustat per encaixar amb tubs de diferent diàmetre i fàcil de reemplaçar. I altra superfície neteja i pretractament és diferent és que cap procés de reaccions químiques de procés de neteja d'explosió no contamina el medi ambient. D'acer granallatge instal·lació màquina és simple, baix cost i petit espai ocupat, cap pou o altres línies d'emissió. D'acer tub interior paret tir voladures màquina és àmpliament utilitzat per metall gridding, tub d'acer, petroli, indústria química, elèctrica poder. És un tipus de maquinària de rentatge en sec. En el procés formant, tractament, transport i emmagatzematge de la peça de treball, sempre hi haurà capa d'òxid, òxid, escòria, pols, oli i altres a la superfície. La acer canonada tret voladures màquina utilitza explosió d'alta velocitat per vaga i reduir la superfície de la peça de treball en sec i fluid no mitjans de comunicació i adonar-se el propòsit de neteja.

Els paràmetres d'acer tub interior paret tir voladures màquina:

Ens recomanarà la màquina adequada segons la peça i el seu requisit.


Paret interior de la màquina de voladura de tir
Paràmetredia de neteja mida (mm)Neteja de velocitat (m/min)Finalitats
QGN10050-3001-4
QGN700325-7201-2
QGN1000720-10161-4
QGN15001016-15001-4Hot Tags: explosió de tub intern de la màquina, Xina, fabricants, proveïdors, fàbrica, els productes més nous, qualitat,
Productes relacionats
E-mail to us
Categoria de producte
To learn more, please click into each category ...
QINGDAO KNNJOO MÀQUINA INC