Categoria de producte
Call us on
+86 (532) 86851699
If you have any questions, please contact us
GO >>

Malla cinturó explosió màquina

Filferro de malla cinturó tipus producció contínua granallatge màquina estan dissenyats per oferir l'alta producció de neteja de diverses peces i càstings. Proporcionen una solució rendible per a la neteja de lot

Features

Filferro de malla cinturó tipus producció contínua granallatge màquina estan dissenyats per oferir l'alta producció de neteja de diverses peces i càstings. Proporcionen una solució rendible per lot de neteja, desbarbat, Desincrustacions, decoring i peening una gran varietat de productes.

Material: Filferro de malla de banda, voladures cambra, roda d'explosió, abrasius paperera sistema, separador, col·leccionista de pols, quadre de digital control etc..

Disseny i seqüència d'operacions

Peces situada a la banda de malla de filferro contínuament travessen vestíbul abrasius entrada ajustada a la cambra d'explosió.

La quantitat i la col. locació de les rodes d'explosió, juntament amb la potència de roda explosió determinar la capacitat de neteja i la capacitat de producció de la màquina. Rodes explosió garantir una cobertura completa i neteja de cada angle.

Les parts són explosió netejat passant per la cambra d'explosió i llavors surti a través de la sèrie de segells en el vestíbul de sortida.

Malla de filferro cinturó tret voladures màquina s'utilitza principalment per a automòbil, ferrocarril aeroespacial i altre indústria manufacturera màquina, especialment indicat per a la superfície de la paret prima fosa o fosa d'alumini i altres petites peces. Es pot utilitzar per mecànica peces tir voladures enfortir.

La xarxa cinturó granallatge màquina lliurarà la workpieces de cambra tancada de voladura per un sistema de xarxa transportador, utilitza impulsor de roda de explosió rotació d'alta velocitat per fer captures de voladura a la superfície de workpieces, així que arribar a neteja resultat. És un tipus de granallatge equips als càstings de forma de disc, forja, estructura i així successivament.

1. es estructura cinturó neta, neta, t velocitat de processament és control de freqüències, més uniforme tir voladures, efecte de neteja superior

2. d'acer cinturó net, escòria pell és fàcil de fuita, radiacions de peça és gandules, que pot aconseguir la neteja eficaç de workpieces d'alta temperatura

3. sistema de depuració de vacunes circulació material adopta desbordament controlables complet multi-grau cortina garbell separador i nucli de polièster especial línia ascensor cinturó per assolir la separació i reciclatge de pesos.

4. explosions Cambra equipa amb multicapa cortina segellat que pot complir el requisit de diferents workpieces. Granallatge pols supressió sistema usos impuls nou vermellor col·leccionista de pols de cartutx, resultat de l'eliminació de pols és bo i prolonguen vida de servei.

Blet xarxa granallatge màquina s'utilitza principalment per a automòbil, ferrocarril aeroespacial i altre indústria manufacturera màquina, especialment indicat per a la superfície de la paret prima fosa o fosa d'alumini i altres petites peces. Es pot utilitzar per mecànica peces tir voladures enfortir.

1. acer cable malla roda contínua Shot Blaster és excel lent per integral, integral i continu voladura de tractament de la plana, així com components molt complexos i voluminosos.

2. amb 4 o 8 alt poder explosió rodes, muntats al voltant de l'habitatge (tant verticalment com horitzontalment inclinat), és també possible tractar els components molt complexes, que té "butxaques" o difícil arribar a zones.

3. un cinturó de malla de filferro altament resistent de desgast, amb adaptació de tensió, ofereix el transport de part.

4. el guiatge cinturó especial permet les turbines inferiors de l'explosió només a través de la posició d'un cinturó, que significa que cap emmascarament es manté al mínim.

Malla de filferro cinturó tipus voladures usos de màquina

· Deflashing

· Desincrustacions

· Perfils

· Acabats de superfície

Model deQWD60QWD80QWD100QWD120
Amplada de cinturó600mm800mm1000mm1200mm
Velocitat de voladura0,5-4m/min0,5-4m/min0,5-4m/min0,5-4m/min
Capacitat de granallatge4x120kg/min4x120kg/min4x180kg/min4x250kg/minHot Tags: màquina d'explosió de cinturó de malla, filferro malla transportador tir explosió fabricants de màquina, Xina, proveïdors, fàbrica, els productes més nous, qualitat,
Productes relacionats
E-mail to us
Categoria de producte
To learn more, please click into each category ...
QINGDAO KNNJOO MÀQUINA INC