Categoria de producte
Call us on
+86 (532) 86851699
If you have any questions, please contact us
GO >>

Monorail basculants explosió màquines

Basculants Monorail explosió màquines és principalment destinades a un gran lot de workpieces. De la forma estructural, generalment es poden dividir en sèries Q38 per tipus, sèrie de Q48 de suspensió ordinari cadena s

Features

Basculants Monorail explosió màquines és principalment destinades a un gran lot de workpieces. De la forma estructural, generalment es poden dividir en sèries Q38 per tipus, Q48 sèrie de pas de cadena de suspensió ordinari per tipus, la categoria cadena apilament de Q58 sèrie. El principi laborable és treballar amb la cadena d'operació contínua, posar la peça de tipus d'empenta es transmeten a la cadena de suspensió acumulació pas executar o ús avançat, la peça de càrrega i descàrrega i zona respectivament en un estat aturat de voladura, càrrega punt fix i procés de voladura punt fix, segons la elevació de diferent sol punt pes 50 ~ funcionament fiable 2000 kg i alta productivitat, , grans quantitats de diferents tipus de peces penjants fàcil neteja, com ara el block del motor és molt aplicable. Culata, closca motor, gear, closca de motor de motocicleta, muntatge de marc ganxo locomotora cua, components de bogie, closca de maquinari eina, més l'efecte de neteja. La bomba és el cotxe, tractor, motor dièsel, motor, vàlvules etc. ideal. En general es poden dissenyar segons necessitats de producte d'usuari.

Basculants Monorail explosió màquines amb cadena mòbil dividit en tipus continu, tipus de pas, producte tipus de publicació. Adequat per al petit ferro fosa, acer, forja i estampació de l'explosió neteja, especialment indicat per a forja, fosa de neteja, la màquina de granallatge és una espècie de multi, petites quantitats de fosa, acer neteja superficial de càstings, tir voladures i forja i acer de reforç per a despeses generals Monorail explosió màquines, com motor culata, a més de l'efecte de neteja com la closca del motor. Treure la sorra enganxós a la superfície de la peça, rust, pell d'òxid, brutícia, la superfície és el color metall, eliminar l'estrès intern, millorar la resistència a la fatiga de la peça, augmentar l'adhesió de la pintura pintura de la peça i en definitiva millorar la qualitat superficial i intern. El propòsit de sobrecàrrega Monorail explosió màquines i millorar els productes mecànics i resistència a la corrosió de metalls i millorar l'anti fatiga actuació d'acer, allargar la vida de servei; optimització de la superfície d'acer de processar l'estat, a netejar completament. Tipus de suspensió, tret de voladura màquina neteja és l automòbil, tractors, motor dièsel, motor, vàlvules i indústria en l'elecció ideal.

Basculants Monorail explosió màquines és una mena de catenaris unidireccional continu Shotblast equips de neteja, té una peça estàtic, càrrega i descàrrega automàtica de transport i el posicionament, la rotació de la peça. La màquina adopta convencional control elèctric voladura, regulació de velocitat. La peça es transmeten pista és adequat per alt volum, prefabricats d'acer, ferro colat i soldadura de peces de l'explosió de tota la gamma de neteja, per a diverses formes de penjar peça tipus. Per explosió neteja, pot no només eliminar l'òxid superficial, netejar soldadura escòria en una estructura, poden també eliminar l'estrès de soldadura, millorar la força de fatiga, augmentar l'adhesió de la pintura pintura de la peça i millorar, en definitiva, tota la superfície de la peça i la qualitat interna. Àmpliament utilitzat en metal·lúrgia, petroli, indústria química, maquinària i altres indústries.

Les característiques de sobrecàrrega Monorail explosió màquines

Una, la màquina té les característiques de disseny avançat, estructura raonable, funcionament fiable, eficiència alta producció.

Dos, la màquina amb l'ajuda de control elèctric PLC, la porta de control del projectil i el lliurament del projectil i altre de detecció de fallades, per aconseguir el control automàtic, per tenir les característiques d'alta productivitat, fiabilitat bona i avançat grau d'automatització i així successivament.

Tres, tir voladura cos cambra es compon de xapa d'acer d'acer, soldada i caixa tipus estructura amb alta resistència i no vibren. Escut d'hotspot de cambra expulsió granallatge adopta ZGMn13 escut i desgast, píndola bales contra rendiment ha millorat, la vida de servei pot arribar a dalt 17000 hores.

Quatre, el sistema d'eliminació de pols adopta el tipus pols més avançat anti - col·leccionista de pols, que compleix els requisits de l'eliminació de pols de protecció del medi ambient moderna.

Cinc, amb la més alta taxa de retenció mercat, gran quantitat de tir voladures, velocitat alta expulsió de Q034z15 atirantat de piló contrapès centrífuga pecat formant dispositiu significativament millorar la productivitat de l'eficiència i el treball neteja i assegurar l'efecte de neteja. Projectil amb un arranjament simètrica, per fer el treball més ampli impacte de projectil suau, de ser tant per aconseguir l'efecte de neteja ideal i assegurar-se que la peça no pot ser deformat. Un repartiment i rebot en la segona bala per millorar la taxa d'utilització de pesos, de manera que el projectil cobrir uniforme.

Sis, el transportista de peça de treball amb estructura porticada, pot assegurar que la peça sota catenaris suspensió sense cinta contínua lliure obstacle, màxim satisfer la peça neteja requisits i seguretat operacional.

Set, el separador adopta separador de tipus complet de cortina, l'efecte de separació és bo. L'eficiència de separació de la píndola, escòria i pols arriba al 99%.

Vuit, l'ús d'avançada tres nivell segellat de protecció, l'efecte de segellat és bo.

Peça nou, transmetent pas a pas a través de tipus, els usuaris poden segons les seves pròpies necessitats de diferents peces arbitràriament ajustar el temps de neteja voladura, per controlar la productivitat i la qualitat de neteja. La peça pot ser contínua carregar, dobles estació granallatge neteja i l'acompliment. Per a l'usuari estalviar un munt de mà d'obra, força física, avançar en el període de construcció, estalviar consum energètic.

Deu, ganxo caminar tanc adopta full de goma flexible avançada d'acer cor, pinzell de niló, control de gasos rolltop en tres grau segellat porta, segellat bon efecte


Hot Tags: explosió aèria Monorraíl màquines, Xina, fabricants, proveïdors, fàbrica, els productes més nous, qualitat,
Productes relacionats
E-mail to us
Categoria de producte
To learn more, please click into each category ...
QINGDAO KNNJOO MÀQUINA INC