Categoria de producte
Call us on
+86 (532) 86851699
If you have any questions, please contact us
GO >>

Màquines d'explosió aèria ferroviari

Aplicació de sobrecàrrega Rail explosió màquines: sobrecàrrega Rail explosió màquines s'utilitza principalment per netejar i enfortir la superfície de peces d'acer estructurals, peces de fosa, peces d'aliatge d'alumini i altre sp

Features

Aplicació de màquines d'explosió aèria ferroviari:

Pont ferroviari explosió màquines s'utilitza principalment per netejar i enfortir la superfície de peces d'acer estructurals, peces de fosa, peces d'aliatge d'alumini i altres peces de recanvi.

Ganxo granallatge màquina és àmpliament utilitzat en la creació d'indústria, maquinària de forja, siderúrgia.

Ganxo granallatge màquina és un gran granallatge equips de neteja, principalment per la sala la tir explosió neteja, granallatge Assemblea màquina, hissada de la màquina, separador, granallatge màquina electricitat i altres accessoris.

Aquest penjador Overhead Rail explosió màquines és una mena d'alta eficiència granallatge màquina amb no-pou.

Gran espai interior neteja disponible, estructura compactat i disseny científic. Poden ser dissenyats i fabricats segons l'ordre.

Cap petició especial de l'estructura de la peça. Es pot utilitzar per a diferents tipus de workpieces.

Àmpliament utilitzat en la neteja i l'enfortiment per fràgil o irregular en forma de peces, mitjanes o grans Parts, peces Die, eliminació de sorra i acabats externs.

Pot anar equipat com a part d'una línia de processament.

Pont ferroviari explosió Machiness és un model estàndard de granallatge màquina, diàmetre de la bombona 900 i 1300 mm, alçada de 1300 3500 mm. models estàndard amb llançant els mesos de first7, la capacitat de càrrega màxima de 10, 000 kg, treball i eficiència productiva d'aquesta màquina de granallatge és bastant alt, flexibilitat és bastant gran i és ideal per a la neteja d'equips d'enfortiment , i fàcil d'operar, la peça de processar simplement carregar la màquina, premeu el botó de començament i després un període molt curt de temps (usually7 minuts), per completar el procés de neteja sencer, eliminat tots els pols i "pellets" residual, principalment aplicables a una varietat de tractament de superfícies de grans càstings, forgings, peces soldades, tractament tèrmic, incloent-hi workpieces fràgil i forma irregular. Apte per a multispecies, mitjanes i petites quantitats de càstings i forgings i soldadura parts de la neteja superficial o enfortiment, especialment thinwalled allargada tàctil neteja superficial o enfortiment més apropiat. És capaç d'en l'estat original de la superfície d'acer per imposar una forta explosió, treure l'òxid superficial i soldadura escòria i òxid acabat i així obtenir una certa superfície uniforme brillantor metàl·lica per treure l'estrès i millorar la qualitat i acabat de rendiment de corrosió d'acer.

.5T180KG 700 * 1200MM 0 * 2
7.5 KG * 223KW900 * 1600MM 1 .0T240KG * 2
11,0 KG * 236KW1000 * 1850MM 1 .0T240KG * 2
11,0 KG * 239KWDissenyat i fabricat segons la peça size2.0T-20.0TAccording a les especificacions de disseny tret una quantitat raonable de mida artifactsShot segons la quantitat de poder i components auxiliars

Mode de
Mida de peça de netejaMax. Altura d'elevacióTotal capacitat de voladuraPotència total
Q376D/S
KTHG-6
Q3710D/S
KTHG-10
QG3710D/S
KTHG-10F
Q3720/30/50/80
KTHG-20/30/50
Hot Tags: explosió ferroviària basculants de màquines, Xina, fabricants, proveïdors, fàbrica, els productes més nous, qualitat,
Productes relacionats
E-mail to us
Categoria de producte
To learn more, please click into each category ...
QINGDAO KNNJOO MÀQUINA INC