Categoria de producte
Call us on
+86 (532) 86851699
If you have any questions, please contact us
GO >>

Pinça de robot

Pinça de robot

DM robot explosió machineApplication DM robot explosió màquina està dissenyat per netejar automàticament el cilindre del motor, coberta de cilindre, ingesta manifold, reductor i altres difícils de ser nets càstings, es poden

Features

Màquina de explosió de robot de DM


Aplicació

DM robot explosió màquina està dissenyada per netejar automàticament cilindre del motor, coberta de cilindre, ingesta manifold, reductor i altres difícil ser nets càstings, es pot utilitzar en línia amb la màquina d'explosió penjador, un per a la neteja crua l'altre detall neteja per exercir la millor eficiència d'equip i millorar la qualitat de l'explosió, reduir el temps d'explosió, aconseguir l'automatisme net de càsting.


Mode de funcionament

Màquina de explosió DM robot està segmentada en estació de individuals i de dobles, un cop els càstings entrar en la zona de càrrega de la màquina que la màquina comença explosió completa automatisme. Per a l'estació de doble, el robot pinça el càsting llavors gir 180 º llavors el càsting arriba a la zona d'explosió, càsting girar automàticament al llarg del centre de l'eix de robot i també netejar els càstings segons itinerari preestablert. Llavors giri davant 180°, posar els càstings neta a la zona de càrrega, comença el càsting nou cicle de neteja.


Tret d'equips

Càrrega i descàrrega totalment automàtica de control

Robot sense necessitat de cap especial configurar, pot subjectar tot tipus de dimensió i forma de càstings i netejar-los.

Alt nivell disseny, disposició d'estalvi espacial

En línia amb totes les màquines d'arribar a plena automatisme.

L'energia millor i tir l'ús, reduir la pèrdua de

Disseny de robots programable per aconseguir neteja detallada en llocs especials.


Alta eficiència i precisió roda explosió

Explosió roda és famós per la seva alta qualitat i màxima energèticament, té alta flexibilitat, volant pot girar en direcció diferent, es pot estendre la seva aplicació a la màxima qualificació. Es pot ajustar el volum de tir en el panell d'operació. Tir són mecànicament pre-velocitat cap amunt de llavors coherentment cabal transportat a la roda d'explosió, d'aquesta manera s'assegura la utilització d'energia millor el motor d'accionament. Peces de major desgast material assegura la llarga durada de la vida de la roda d'explosió, disseny únic fa les parts fàcil i ràpida de ser reemplaçat.

Hot Tags: Robot pinça, tir voladures màquina, Xina tir voladures màquina, tir voladures màquina fabricant, tir voladures màquina proveïdor, tir voladures màquina fàbrica, més recent, d'alta qualitat, productes
Productes relacionats
E-mail to us
Categoria de producte
To learn more, please click into each category ...
QINGDAO KNNJOO MÀQUINA INC