Categoria de producte
Call us on
+86 (532) 86851699
If you have any questions, please contact us
GO >>

Pedra granallatge màquina

Pedra tir voladures màquina s'utilitza principalment per superfície roughening tractament de marbres, granits, blocs de formigó. El principi laborable: diferent mida abrasiu, llançat per l'explosió ràpidament rotació

Features

Pedra tir voladures màquina s'utilitza principalment per superfície roughening tractament de marbres, granits, blocs de formigó.

El principi laborable: diferent mida abrasiu, llançat per la roda explosió ràpida rotació, s'accelera cap a la superfície estar preparat. Força d'enorme impacte de l'abrasiu ràpidament grava un caràcter únic en tres dimensions de la superfície.

Els productes processats d'aquesta manera tenen una aparença superficial de qualitat sense zona morta i superposades, també tenen productivitat alta eficiència i baix cost.

Comparació amb el vell blader poder i mètode de procés singeing, que té una major eficiència i menor cost, i si connectat a nostre col·leccionista de pols, la pols i contaminants reciclats automàticament a un nivell d'emissió de pols molt baix, compleix les normes ambientals EU. Té una forta competència i candidatura espontània en la indústria de pedra.

La pedra a través de màquines de granallatge s'utilitza principalment per al marbre, components de simples, fosa petita superfície neteja per eliminar l'òxid superficial, brutícia, escala, càsting de sorra, per tal que la peça jugar òxid, descontaminació, clara reforçar el paper de la sorra, per millorar la força de fatiga de la peça i en definitiva, millorar les finalitats qualitat superficial i intern.

Marbre granallatge màquina és adequada per marbre, granit, rajoles de terra i altres material de pedra i tractament superficial de les instal·lacions municipals, material d'enginyeria. marbre pedra material superfície granallatge màquina, netejar la màquina per poder a l'estat original de marbre, granit, la superfície del totxo amb un xut potent, a la superfície de marbre, terra de granallatge rajoles pis evitar processament relliscós i embelliment

Tecnologia Patameter:

Model deMax. Neteja dimension(W*H)Velocitat de pasKT1602 * 11kWCol typeBag filtres de pols11kw
QZ40QZ50QZ60QZ70
600 * 400mm800 * 400mm1000 * 400mm1200 * 400mm
0,5-7m/min0,5-7m/min0,5-7m/min0,5-7m/min
Assemblea de roda d'explosióModel de

Poder4 * 11kw
Sistema de recollida de polsCapacitat total de ventilació7.000 m 3/h10000m 3/h10000m 3/h20000m 3/h

Poder7,5 kW

Nostra pedra granallatge màquina a descriure i mostrar:

Aquesta màquina amb l'alimentació contínua i alta eficient funcionament continu, té gran processament per lots, en procés de neteja, quan la peça és alimentat a la zona de voladura de cambra mitjançant el corró d'empenta motor de conversió de freqüència amb control elèctric, cada costat del cos sencer es potent i colpeixi tir intensiu i la fricció de diferents coordenades Azimut, així fer la pell òxid i brutícia de la superfície de la pedra caiguda ràpidament , per tal d'aconseguir al voltant de brillants i neta superfícies amb certes rugositats so

La màquina està indicat pel tractament de superfícies de diferents pedra, rajola, marbre, rajoles. després del tractament, la superfície de pedra amb alta propietat antilliscant, planeness bo i fort tercera dimensió guanyar bona reputació de molts clients.

Aquesta màquina amb processament per lots gran i alta eficiència, pot produir més de 1200M 2 bloc de pedra artificial comú per desplaçament, fins i tot 800 M2 per pedra de duresa i deixar el dany al cos humà pel tractament de col·leccionista,

En avui augmentar el desenvolupament de la tecnologia de processament de pedra, aquesta tecnologia, sens dubte, omplir el buit de processament de pedra rugositat, subministrament d'una nova prova l'ús de pedra i proporcionar un nou camp en pedra davant de materials per a la construcció de dissenyadors. En pedra moderna àmbit industrial, novament aquest processament tècnic ha d'obtenir gran desenvolupar, amb la novetat, barat, ben adaptat, bona charicteristics decoratives, la voladura superfície mat productes durà a terme una àmplia aplicar espais.


Hot Tags: pedra granallatge fabricants de màquina, Xina, proveïdors, fàbrica, els productes més nous, qualitat,
Productes relacionats
E-mail to us
Categoria de producte
To learn more, please click into each category ...
QINGDAO KNNJOO MÀQUINA INC