Categoria de producte
Call us on
+86 (532) 86851699
If you have any questions, please contact us
GO >>

Canvi automàtic de llit

GRONXADOR llit màquina automàtica és la introducció de tecnologia avançada disamatic, investigació i desenvolupament de màquina combinada amb la nostra empresa quasi vint anys d'experiència en manuf granallatge

Features

GRONXADOR llit màquina automàtica és la introducció de tecnologia avançada disamatic, investigació i desenvolupament de granallatge màquina combinada amb la nostra empresa quasi vint anys d'experiència en la fabricació de la posada en marxa d'una explosió de nou equips de neteja. Per a un gran nombre de petites fosa, forja, soldadura explosió neteja es poden netejar. La superfície còncava convexa del > 95% cobertura projectil, pot complir els requisits de diversos materials, procés de voladura. Dues peces polit un 1500 kg de peça, tres models de cap de polit netejar models de cap pot ser un netejar 2500 kg peces; Control automàtic de PLC, pot realitzar l'operació contínua de producció. I en comparació amb la producció de grans, estable d'acer de cadenes tradicionals granallatge màquina la inclinació i el corró voladures, proporció de fracàs baix; d'actualitzar les novetats.

L'equip portant dispositiu per una obertura superior del llit de multi angle gronxador, al voltant del seu eix longitudinal com 120 graus gronxador i tornada. La forma d'angle multi assegura que el càsting de rotació estable. Dispositiu granallatge és disposades en és a la part superior de la fosa, per assegurar que l'ejecció de flux explosió pot tota acció directa s'ha llançat a la fosa. Quan en descàrrega, angle multi convertint llit a l'obertura, el càsting netejat descarregaven a l'abeurador que vibra, llavors la posició de esquena transferits automàticament la càrrega per acceptar el càrrec. La màquina de neteja de Shotblast de sèrie té els següents avantatges:

1 l'estructura de llit gronxador, superar la targeta horitzontal tambor i rastrejador granallatge màquina trencar l'enllaç de l'acer.

2 hidràulic automàtic de càrrega i descàrrega transmetent la vibració es pot realitzar simultàniament, segur i fiable, alta productivitat.

3. únic multi angle llit cos disseny, pot fer la peça sobre el llit del gronxador mantenir rodant, en una varietat de la complexa estructura de la fosa mixta pot netejar l'expulsió.

5. la màquina pot no només intermitent operació, s'aplica net el lot a mitjanes i petit; a causa de la seva singular estructura, pot fàcilment integrat en la producció en línia continuada.

Paràmetres tècnics

Sala obrint a mida (ample * alçada) 1000 x 300 mm

Màxima neteja peça longitud (mm) 1000-10000

Element estructural màxim (amplada x alçada) 800 x 250 mm

Rollgang longitud (m) 8

Potència (kw) 2.2

El rodet espaiat (mm) 600

El nombre de (a) 4 granallatge màquina

La quantitat total de voladura (kg/min) 4 x 180

La turbina d'energia total (kw) 30

Ascensió 45t/h

Pols supressió fan potència (kw) 7,5

Volum d'aire (m3/h) 9900

Nombre de filtre de cartutx (8)


Hot Tags: GRONXADOR fabricants de màquina automàtica, Xina, llit, proveïdors, fàbrica, els productes més nous, qualitat,
Productes relacionats
E-mail to us
Categoria de producte
To learn more, please click into each category ...
QINGDAO KNNJOO MÀQUINA INC