Categoria de producte
Call us on
+86 (532) 86851699
If you have any questions, please contact us
GO >>

Assecadora cinturó tipus màquina voladura de tir

Assecadora cinturó tipus màquina voladura de tir

Tir màquina voladures, equips de garatge, fabricant de pintura sala / proveïdor a la Xina, amb màquina assecadora cinturó tipus tir-raig, dos Post hidràulic cotxe Ascensor, cabina de pintura econòmica i així successivament.

Features
GN, pista de goma SNB tir voladura màquina era constava de tir voladures tir voladures màquina, tir voladures Assemblea, "pellets" sistema de depuració de circulació, automàtiques d'alimentació sistema (opcional), sistema de pista, sistema d'eliminació de pols i control elèctric, etc. (si us plau vegi el programa total figura)
Tir en un magatzem després d'un nombre determinat d'artefactes afegit, porta pneumàtica automàticament tancar, comença la màquina, la peça és impulsada pel tambor iniciar flipping i tir voladura d'alta velocitat projectils llançats per feix en forma de ventall uniformement contra la superfície de la peça. Projectil llançat des del forat i sorra a la pista, desemboca a la part inferior dels transportadors de cargol, transportador dins de l'elevador, l'elevador esmentat separador de separació. Gas polsegós de l'admirador d'aspirar la filtració de pols, a l'aire net a l'atmosfera, aire-neteja de pols caiguda en la part inferior del quadre de pols precipitator, l'usuari pot netejar periòdicament. Residus sorra llicenciar-se de la canonada de residus es poden reutilitzar. Barreja de sorra de píndola de la canonada en el cos de cambra recuperat, separats i llavors separades reciclatge; netejar el projectil de la porta en la píndola per tir voladures i poliment de peces d'obra.

Descripció equips i Parts
La màquina està formada per la Cambra de neteja, voladures, porta pneumàtica elevació, vàlvula de control de gas per "pellets", sistema de control de gasos, sistema de descàrrega automàtica, elevació, bufador de cargol, sistema de separació, sistema elèctric i altres components.
3GN、SNB、GN20X pertany a la sèrie de pista de goma, GN20G、GN40G pertanyen per acer pista series。
3GN-I、SNB-I són sèrie porta automàtica,
3GN-II、6GN-II、SNB-II、GN20X、GN20、GN40 són tots els porta automàtica series、automatic alimentació sèrie.


Hot Tags: assecadora cinturó tipus voladura de tir automàtic, Xina, fabricants, proveïdors, fàbrica, els productes més nous, qualitat,
Productes relacionats
E-mail to us
Categoria de producte
To learn more, please click into each category ...
QINGDAO KNNJOO MÀQUINA INC