Categoria de producte
Call us on
+86 (532) 86851699
If you have any questions, please contact us
GO >>

Vent Torre explosió màquina

Producte Introducció: vent Torre explosió màquina, que es refereix a una màquina de granallatge. Resol el disseny de la voladura convencional màquina no és raonable, cal utilitzar el compressor d'aire, disparat per op

Features

Introducció de producte:

Vent Torre explosió màquina, que es refereix a una màquina de granallatge. Resol el disseny de la màquina de voladura convencional és no raonables, cal utilitzar el compressor d'aire, disparat per obert, pobres pols eliminar efecte, greu contaminació ambiental, personal d'operació fàcil pateixen pneumoconiosis, sorra i pols no es poden separar, l'eficiència productiva és baixa i consum d'energia alta, gamma de cilindres i el diàmetre dels canvis paret pipa és estret , rugositat parabòlic i suavitat és baixa. La invenció consta d'un mecanisme d'alimentació, un mecanisme de braç oscil lació, dispositiu de separació de sorra i pols, la sala de control i l'estació de hidràulic, estació de hidràulic i el mecanisme de braç oscil lació, cilindre hidràulic i el cilindre hidràulic està connectat amb el col·leccionista de pols, la sala de control respectivament., estació hidràulic, balanceig braç, voladures motor i alimentar el motor connexió. El disseny estructural és raonable, tancat per la sorra i pols, l'efecte de l'eliminació de pols és la protecció ambiental, bon, pols separació després tirant sorra pot ser de producció i reciclat d'alta eficiència, estalvi energètic, cost d'operació baix; ser parabòlic taula la rugositat i la suavitat de la superfície pot complir els requisits dels requisits tècnics.

Vent Torre explosió màquina fabricants, la meva producció empresa de protecció del medi ambient i l'estalvi energètic de granallatge equips, sorra voladures equips, pintura d'equips, equips de supressió de pols, un total de quatre sèries de més de 20 tipus de productes i per a diferents sectors de la anticorrosius superfície metàl·lica, que requereixen recobriment desenvolupat diferents sèries de productes!

Aplicació: vent poder, vaixell de pressió, tanc d'emmagatzematge de petroli i química, construcció naval, plataforma oceànica, corrosió de canalització, construcció pont, fabricació de maquinària, estructura d'acer, grues i altres indústries.

Avantatge de producte:

1. (automàtic complet automàtic tret reciclatge)

2 zero la contaminació. (pols recuperació automàtica i purificació tractament)

3 baix consum. (només 0,05 iuans per metre quadrat, l'estalvi anual de centenars de milers de dòlars)

4 mòbil portàtil. (es pot emocionar a l'obra en qualsevol moment)

5 inversió és petit (fons d'inversió són les tradicionals 1/10 o una cosa així)

6 alta eficiència (540 plaça metres per hora pot ser expulsat, nivell de Sa2.5)


Hot Tags: vent Torre explosió màquina, Xina, fabricants, proveïdors, fàbrica, els productes més nous, qualitat,
Productes relacionats
E-mail to us
Categoria de producte
To learn more, please click into each category ...
QINGDAO KNNJOO MÀQUINA INC