Categoria de producte
Call us on
+86 (532) 86851699
If you have any questions, please contact us
GO >>

Vareta filferro a través de màquines de tipus explosió

1. l'aplicació d'aquesta màquina: aquesta foto voladura màquina està preparada per eliminar l'òxid i neteja la superfície de varetes. Utilitzant roda explosió / turbina que és produïda per advanced tecnologia throwi

Features

1. l'aplicació d'aquesta màquina:

Aquesta màquina de granallatge és adequat per òxid de treure i netejar la superfície de varetes.

Utilitzant roda explosió / turbina que és produït per tecnologia avançada llançar quatre accions feix a l'èxit del cable ràpids circumferencial i eliminació pot a la capa de rovell i òxid i així obtenir productes superfícies, metalls nets metàl·lics Fabricació ús aquesta màquina i beneficis són els següents:

Treure el rovell i òxid de capa a la superfície del cable.

Després de la voladura, presenta superfície filferro vareta una rugositat uniforme, que ajudarà a augmentar l'adhesió de l'alumini revestit de coure, vestit uniforme de tancaments es mai no caurà.

Eliminar l'estrès intern generat en el procés de dibuix de filferro.

Augmentar la superfície tracció de filferro i resistència a l'estrès vida permanent, que s'esquerda de corrosió. La màquina és millor adequats models per a tractament de la pell d'òxid superficial de filferro.


1) sol cable tir voladures màquina:

WireShotBlastingMachine de bobina de filferro Rod granallatge màquina de neteja Surface2):

Filferro Rod granallatge màquina per netejar superfície

2. les característiques de la màquina:

1. eficiència és alt, després de voladura a la superfície de filferro és net, Mostra de color metàl·lic.

2. la roda d'explosió està equipat amb especial forma de fulla, els trets i concentrat voladures són densitat i millorar la productivitat.

3. el cable és espaiats per espaiat orientat, així pot controlar l'oscil lació del cable que es neteja i assolir l'objectiu de neteja.

4. adopta molts nacionals i estrangeres avançada tecnologia, el contingut tècnic dels components funcionals s'incrementen per tal que la màquina funciona taxa baixa de culpa, alta taxa de bota. L'efecte de segellat és bo, arribar per purificar les exigències mediambientals índex de protecció del medi ambient.

Ens recomanarà la màquina adequada segons la peça i el seu requisit.

És un dedicat nets d'acer, vareta filferro, barres rodones, barra shotblast equips de neteja. Això pot al seu estat original de la superfície de l'acer amb xut potent, desfer-se de la capa d'òxid sobre seu, escòria i escala, per obtenir la brillantor metàl·lica uniforme, per tal de millorar la qualitat dels acabats de l'efecte anti-corrosió i d'acer de soldadura. Aquesta màquina pot ser directament al fred màquina dibuix millorar la qualitat del dibuix fred.

Filferro Rod tir voladures màquines està dissenyat segons els requisits de l'usuari i un nou tipus d'equipament especial s'utilitza per netejar un acer especial, filferro granallatge equips. És l'estat original de la superfície d'acer de voladura imposar fortes, desfer-se de la seva capa d'òxid, soldadura escòria i escala i així obtenir un uniforme brillantor metàl·lica, per tal de millorar la qualitat i acabats de l'efecte d'acer de corrosió.

Aquest usos d'equipament de sèrie tots protegeix i el disseny no-pou i és disposited filferro barres edificatòria força caps impulsor predefinit, les peces de desgast són poques, la substitució és simple ràpidament, l'eficiència productiva és elevadíssim.

Presenta fins i tot rugositat de la superfície de varetes de filferro després de la voladura de tir, que augmenta un paquet d'alumini de coure, provoca l'embolcall fins i tot mai caiguda fora, elimina l'estrès d'interval que en les varetes quan dibuix procés produeix, augmentar la força de resistència a la tracció, així com l'actuació de dehiscència antiestrès corrosió de superfície el fil de màquina, obté la vida i servei.

Paràmetre tècnic de màquina de voladura de tir

model deQXII40QXII24
Dimensió de vareta filferro5.5-40mm6-24mm
Velocitat de procés10-120m/min20 ~ 150m/min
Quantitat de roda44
Poder de roda18.5kw22 kW
Consum d'energia100kW162.75kw
Dimensió general3440x1575x3630mm3200x1800x4500mm


Ens recomanarà la màquina adequada segons la peça i el seu requisit.

Les característiques de la màquina:
1Alta eficiència i estalvi energètic, automatització, estalvi de mà d'obra, al processament ctime
2En comptes d'escabetx, protegir el medi ambient, menys inversió.
3Salvar estructura compacta, tenen una superfície d'una àrea, sense Fundació.
4Estructura simple, fàcil manteniment.
5Millorar la resistència a la fatiga, eliminar l'estrès intern.

Hot Tags: vareta filferro a través de l'explosió de tipus de màquines, Xina, fabricants, proveïdors, fàbrica, els productes més nous, qualitat,
Productes relacionats
E-mail to us
Categoria de producte
To learn more, please click into each category ...
QINGDAO KNNJOO MÀQUINA INC